Amuzante din stomatologie

28 Iul 2014
Amuzante din stomatologie

Amuzante din stomatologie

Publicat în categoria: Glume din stomatologie Publicat de: Clinica Stomatologică ArtDent București

Pacientul își revine după o intervenție chirurgicală la unul dintre molarii de minte. Asistenta îl întreabă cum se simte și dacă totul este în regulă. Pacientul răspunde: „Sunt bine… dar nu mi-a plăcut cuvântul din patru litere pe care l-a rostit medicul stomatolog în timpul operației…”
„Ce a spus?”, întreabă asistenta.
„UUPS”

 

Un tânăr medic stomatolog se mută într-un orășel de provincie și începe lucrul la o clinică stomatologică din zonă. În scurt timp, pacienții săi vorbesc despre el numindu-l „dentist fără durere”. Un tânăr din zonă însă, pune la îndoială această titulatură: „Nu este adevărat… Am fost la el la consult și când și-a băgat degetul în gura mea, l-am mușcat… să-l fi văzut cum țipa de durere.”

 

Medicul stomatolog: „Să pregătim masca pentru heliu…”
Pacientul: „Asta va reduce durerea?”
Medicul stomatolog: „Nu… Dar veți avea un țipăt tare amuzant…”

Informațiile conținute în acest articol au scop informațional/educațional general și nu oferă sfaturi medicale individuale. Acest material nu trebuie să înlocuiască sfatul medical profesionist și nu este un substitut pentru diagnostic sau tratament. Nu ignorați sfatul medical profesionist în luarea oricărei decizii ce privește sănătatea dumneavoastră. Dacă aveți o problemă medicală specifică trebuie să consultați un medic specialist. Etichete: , , , ,