Chestionar – adevărat sau fals despre stomatologie

31 Iul 2015
Chestionar – adevărat sau fals despre stomatologie

Chestionar – adevărat sau fals despre stomatologie

Publicat în categoria: Chestionare interesante Publicat de: Clinica Stomatologică ArtDent București

Sănătatea dentară a devenit foarte importantă în societatea zilelor noastre și așa trebuie să fie. Studiile efectuate de-a lungul timpului au evidențiat cât de important este să avem o sănătate optimă a cavității orale pentru întregul nostru organism. De asemenea, un zâmbet perfect și strălucitor este o sursă extraordinară de stare de bine și de încredere în forțele proprii, pentru cel care îl poartă. Mai mult, un zâmbet sănătos vă va ajuta să vă măriți șansele la interviul pentru jobul pe care îl visați.

Vă propunem să vă testați cunoștințele în legătură cu sănătatea dentară, răspunzând cu adevărat sau fals la întrebările de mai jos. Fiecare întrebare conține câte un comentariu care punctează câteva lucruri importante în legătură cu subiectul întrebării. Vă urăm succes și sperăm să aflați lucruri noi și interesante rezolvând testul.

Chestionar
Întrebarea 1 din 10
10% Complet

Nu simt nici o durere la nivelul cavității orale, deci nu este nevoie să merg la medicul stomatolog la un consult:Informațiile conținute în acest articol au scop informațional/educațional general și nu oferă sfaturi medicale individuale. Acest material nu trebuie să înlocuiască sfatul medical profesionist și nu este un substitut pentru diagnostic sau tratament. Nu ignorați sfatul medical profesionist în luarea oricărei decizii ce privește sănătatea dumneavoastră. Dacă aveți o problemă medicală specifică trebuie să consultați un medic specialist. Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,