Chestionar – germenii din cavitatea orală

31 Ian 2015
Chestionar – germenii din cavitatea orală

Chestionar – germenii din cavitatea orală

Publicat în categoria: Chestionare interesante Publicat de: Clinica Stomatologică ArtDent București

Gura unui adult poate conține peste 700 tipuri de bacterii. Cei care urmează o igienă orală riguroasă au între 1000 și 100 000 de bacterii pe fiecare dinte. Cei care nu se îngrijesc de sănătatea orală pot avea între 100 milioane și aproape un miliard de bacterii pe fiecare dinte. Din această cauză este necesar spălatul regulat pe dinți, utilizarea aței dentare și a apei de gură.

Completând formularul de mai jos vă puteți testa cunoștințele și puteți afla lucruri noi cu privire la sănătatea orală. Fiecare întrebare conține o mică explicație. Vă invităm să răspundeți la toate întrebările și să citiți fiecare explicație – s-ar putea să descoperiți lucruri interesante.

Chestionar
Întrebarea 1 din 10
10% Complet

Acumularea plăcii bacteriene poate duce la apariția parodontitei:Informațiile conținute în acest articol au scop informațional/educațional general și nu oferă sfaturi medicale individuale. Acest material nu trebuie să înlocuiască sfatul medical profesionist și nu este un substitut pentru diagnostic sau tratament. Nu ignorați sfatul medical profesionist în luarea oricărei decizii ce privește sănătatea dumneavoastră. Dacă aveți o problemă medicală specifică trebuie să consultați un medic specialist. Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,