Chestionar – profilaxie dentară

18 Mar 2015
Chestionar – profilaxie dentară

Chestionar – profilaxie dentară

Publicat în categoria: Chestionare interesante Publicat de: Clinica Stomatologică ArtDent București

Atunci când vorbim despre sănătatea și frumusețea dinților, un rol fundamental îl are prevenția. Prevenirea înseamnă cunoașterea regulilor și a mijloacelor corespunzătoare unei bune igiene orale și, de asemenea, conștientizarea importanței vizitelor periodice la dentist, pentru a descoperi eventuale probleme care ar putea să se agraveze și să fie tot mai greu de tratat, punând în pericol întreaga dantură.

În chestionarul de mai jos veți avea ocazia să vă testați cunoștințele referitoare la profilaxia dentară și să aflați lucruri noi – fiecare întrebare are un comentariu explicativ pe care s-ar putea să-l găsiți util. Vă invităm să îl completați și vă urăm succes!

Chestionar
Întrebarea 1 din 10
10% Complet

Câtă vreme mă spăl pe dinți regulat și folosesc și ața dentară, nu mai trebuie să merg regulat la stomatolog.Informațiile conținute în acest articol au scop informațional/educațional general și nu oferă sfaturi medicale individuale. Acest material nu trebuie să înlocuiască sfatul medical profesionist și nu este un substitut pentru diagnostic sau tratament. Nu ignorați sfatul medical profesionist în luarea oricărei decizii ce privește sănătatea dumneavoastră. Dacă aveți o problemă medicală specifică trebuie să consultați un medic specialist. Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,