De prin clinică adunate

22 Sep 2014
De prin clinică adunate

De prin clinică adunate

Publicat în categoria: Glume din stomatologie Publicat de: Clinica Stomatologică ArtDent București

Într-o clinică stomatologică din București se ține o conferință cu scopul de a evidenția alimentele al căror consum face rău dinților. Medicul stomatolog vorbește pacienților, majoritatea clienți ai clinicii stomatologice.
„Toate alimentele pe care le mâncăm astăzi ne afectează într-un mod negativ dantura, fapt ce are ca efect deteriorarea vieții. De asemenea, băuturile carbogazoase și dulciurile din cofetării au un efect teribil asupra dinților noștri și asupra danturilor celorlalți membri ai familiilor noastre.
Și dacă aceasta nu este de ajuns, să știți că există un aliment incredibil de periculos pentru dantură și pe care majoritatea îl consumă cel puțin o dată în viață. Știe cineva care este acest aliment cu așa efecte nocive chiar și la câțiva ani de la consum?”
O doamnă de 65 de ani din rândul din față se ridică în picioare și spune răspicat:
„Tortul de nuntă!”

Tânărul medic stomatolog se apropie de finalul programul primei zile de lucru într-o nouă clinică stomatologică. Toți pacienții din timpul zilei au fost copii, iar dentistul a investit multă răbdare și tact pentru a-i convinge pe micii pacienți să-și țină gurițele deschise. Spre bucuria lui, ultimul pacient este o doamnă.
„Bine ați venit! Vă rog să luați loc pe scaun.”
Medicul începu lucrul și la un moment dat spuse:
„Este așa de bine să lucrezi la un pacient cu gura mare…”

Povestea programărilor
Cu două zile înainte de vizita la stomatolog, fiul se îmbolnăvește de gripă. Tatăl își dă seama că și el are nevoie de o consultație și astfel își roagă soția să sune la clinica stomatologică și să îl programeze pe locul fiului. În ziua stabilită, tatăl nu se simte deloc bine, deci își roagă soția să sune la dentist și să amâne consultația cu o săptămână. Cu o zi înainte de vizita la medicul stomatolog, tatăl are gripă, dar fiul este bine, așa că mama decide să sune la clinică și să îl programeze pe copil în locul tatălui. Domnișoara de la recepție confirmă aranjamentul.
În ziua în care trebuie să meargă la consultație împreună cu fiul, mama primește un telefon de la clinica stomatologică – medicul dentist are gripă…

Informațiile conținute în acest articol au scop informațional/educațional general și nu oferă sfaturi medicale individuale. Acest material nu trebuie să înlocuiască sfatul medical profesionist și nu este un substitut pentru diagnostic sau tratament. Nu ignorați sfatul medical profesionist în luarea oricărei decizii ce privește sănătatea dumneavoastră. Dacă aveți o problemă medicală specifică trebuie să consultați un medic specialist. Etichete: , , , , , ,