Doamne la stomatolog

07 Iul 2014
Doamne la stomatolog

Doamne la stomatolog

Publicat în categoria: Glume din stomatologie Publicat de: Clinica Stomatologică ArtDent București

O doamnă împreună cu soțul își întrerup vacanța pentru a merge la medicul stomatolog. „Am nevoie de o extracție dentară, dar nu vreau anestezie pentru că ne grăbim foarte tare!” spune doamna. „Faceți extracția dentară cât de repede puteți și vom pleca imediat la drum.” Medicul stomatolog este impresionat. „Sunteți foarte curajoasă!” spuse el. „Despre ce dinte este vorba?” Doamna se întoarce spre soț și îi spune „Arată-i domnului doctor dintele, dragă!”

 

O pacientă îi telefonează medicului stomatolog reclamând o factură prea mare. „Sunt șocată!” exclamă. „M-ați taxat de trei ori mai mult, de data aceasta.”
„Da, știu!” spuse medicul dentist. „Ați strigat atât de tare în timpul intervenției, că mi-ați speriat alți doi pacienți din sala de așteptare.”

 

O doamnă intră în cabinetul medicului stomatolog fiind evident agitată și speriată. Dentistul încearcă să o calmeze spunându-i că totul va fi bine. Doamna se așeză pe scaunul de consult agitându-se nervos în timp ce medicul dentist începe să pregătească instrumentarul. Când este rugată să deschidă gura larg, pacienta țipă speriată. Medicul încearcă să o calmeze din nou, cu toate că începe să își piardă răbdarea. Doamna devine isterică și, realizând că medicul a rămas surprins de reacția ei, îi spune: „Domnule doctor… Sunt așa de speriată încât mai bine aș face un copil decât să mi se pună o plombă.” Doctorul îi răspunde: „Doamnă, eu vă rog să vă hotărâți și să-mi spuneți ca să știu cum să fixez scaunul.”

Informațiile conținute în acest articol au scop informațional/educațional general și nu oferă sfaturi medicale individuale. Acest material nu trebuie să înlocuiască sfatul medical profesionist și nu este un substitut pentru diagnostic sau tratament. Nu ignorați sfatul medical profesionist în luarea oricărei decizii ce privește sănătatea dumneavoastră. Dacă aveți o problemă medicală specifică trebuie să consultați un medic specialist. Etichete: , , , ,