Ne place când zâmbești

11 Aug 2014
Ne place când zâmbești

Ne place când zâmbești

Publicat în categoria: Glume din stomatologie Publicat de: Clinica Stomatologică ArtDent București

Nepotul merge în vizită la bunica lui, împreună cu un bun prieten de la școală. În timp ce stă de vorbă cu bunica lui, prietenul începe să mănânce alunele de pe masa de cafea și îi plac așa de mult că le mănâncă pe toate. La plecare îi spune bunicii prietenului său: „Mulțumesc pentru alune!”. Bunica răspunde: „Cu plăcere… de când mi-am pierdut dantura nu mai pot decât să ling ciocolata de pe ele.”

 

Trei practici sănătoase pentru a-ți păstra dinții sănătoși pentru cât mai mult timp: spălă-te pe dinți după fiecare masă, vizitează regulat medicul stomatolog și nu-ți băga nasul în treburile altora.

 

Doi oameni ai străzii discută… „Merg la dentist de două ori pe an!”, spune unul. „Vorbești serios?…” întreabă celălalt. „Da! Căte o vizită pentru fiecare dinte.”

Informațiile conținute în acest articol au scop informațional/educațional general și nu oferă sfaturi medicale individuale. Acest material nu trebuie să înlocuiască sfatul medical profesionist și nu este un substitut pentru diagnostic sau tratament. Nu ignorați sfatul medical profesionist în luarea oricărei decizii ce privește sănătatea dumneavoastră. Dacă aveți o problemă medicală specifică trebuie să consultați un medic specialist. Etichete: , , , , , ,