Să râdem puțin!

18 Aug 2014
Să râdem puțin!

Să râdem puțin!

Publicat în categoria: Glume din stomatologie Publicat de: Clinica Stomatologică ArtDent București

Medicul stomatolog se pregătește pentru un detartraj. Pacienta – o doamnă în vârstă. Dentistul observă că aceasta este puțin speriată și începe să îi spună o poveste în timp ce își pune mănușile chirurgicale.
„Știți cum se fabrică aceste mânuși chirurgicale?”
Pacienta răspunde: „Nu! Nu am nici cea mai vagă idee.”
„Ei bine, în fabrica de mănuși chirurgicale au un mare rezervor cu latex. Muncitorii sunt angajați în funcție de mărimea palmelor fiecăruia. Fiecare muncitor urcă pe rezervor, își scufundă mâinile în latex de câteva ori, până se formează un strat convenabil de latex pe mâini și apoi se plimbă în jurul rezervorului pentru ca latexul să se usuce. Imediat după aceea, muncitorul își scoate mănușile și le pune în ambalaj, apoi reia procedeul.”
Pacienta ascultă povestea doctorului dar nu râde.
Cinci minute mai târziu, în timp ce procedura era în toi, stomatologul trebui să se oprească. Doamna izbucnise dintr-o dată în râs.
Pacienta se înroși la față și spuse: „M-am gândit dintr-o dată la modul în care se fabrică prezervativele.”

 

O copilă îl întreabă pe tatăl ei: „Tată, când mă fac mare ce ar trebui să ma fac… cardiolog sau medic stomatolog?”
Tatăl: „Dentist.”
Fiica: „De ce tată?”
Tatăl: „Avem doar o inimă, dar avem 32 dinți.”

 

Cea mai potrivită profesie pentru un bărbat este aceea de medic stomatolog – el este singurul bărbat care poate spune unei femei când să deschidă gura și când să o închidă…

Informațiile conținute în acest articol au scop informațional/educațional general și nu oferă sfaturi medicale individuale. Acest material nu trebuie să înlocuiască sfatul medical profesionist și nu este un substitut pentru diagnostic sau tratament. Nu ignorați sfatul medical profesionist în luarea oricărei decizii ce privește sănătatea dumneavoastră. Dacă aveți o problemă medicală specifică trebuie să consultați un medic specialist. Etichete: , , , ,