Știați că…

26 Aug 2014
Știați că…

Știați că…

Publicat în categoria: Știați că... Publicat de: Clinica Stomatologică ArtDent București
  • Cu câteva sute de ani în urmă cariile dentare erau considerate boli ale oamenilor bogați. Doar ei își permiteau să mănânce dulciuri. Un exemplu este regina Elisabeta I, care avea o dantură foarte proastă.
  • În evul mediu exista superstiția că o persoană poate îndepărta durerea de dinți sau poate face un dinte nou să crească în locul unuia pierdut obținând un dinte de la altcineva. Era de preferat ca dintele să fi aparținut unui criminal spânzurat.
  • Cel mai valoros dinte a aparținut lui Sir Isaac Newton. Dintele a fost achiziționat de un om de afaceri la o licitație, cu suma de 4560 dolari americani.
Informațiile conținute în acest articol au scop informațional/educațional general și nu oferă sfaturi medicale individuale. Acest material nu trebuie să înlocuiască sfatul medical profesionist și nu este un substitut pentru diagnostic sau tratament. Nu ignorați sfatul medical profesionist în luarea oricărei decizii ce privește sănătatea dumneavoastră. Dacă aveți o problemă medicală specifică trebuie să consultați un medic specialist. Etichete: , , , , ,